ICT Beheerder regio Utrecht (vaste baan)

Voor onze eindklant in de omgeving van Utrecht zoeken wij een ICT Beheerder voor een vaste en zeer zelfstandige functie.

Aangezien je de enige IT’er bent binnen deze organisatie is de functie vrij breed. Voor jou is het dus ook geen probleem om met niet it’ers te werken.

Binnen deze zelfstandige functie houd je je bezig met het ontwikkelen, implementeren, beheren en beveiligen van de diverse (informatie) systemen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor een constant en optimaal werkende netwerk infrastructuur en ondersteunt daarbij de systeemgebruikers. Je pakt daarbij alle voorkomende ICT werkzaamheden op, van het vervangen van een kapotte muis tot het adviseren bij het ICT beleid. Een dagelijkse verantwoordelijkheid is het voorkomen en verhelpen van ICT storingen op het hoofdkantoor en in de diverse vestigingen door Nederland. Je bezoekt daarom regelmatig de verschillende vestigingen.

Omdat deze er nog niet zijn is het jouw verantwoordelijkheid om procedures op te stellen ten behoeve van systeemgebruik. Ook voor het documenteren en rapporteren van alle werkzaamheden zorg je voor een duidelijke beschreven procedure. Je stelt hiervoor diverse gebruikersinstructies op van alle in gebruik zijnde systemen. Gezien onze groei ambities betekent dit voor de nabije toekomst toe ook flinke doorgroeimogelijkheden. Waarbij je nu start als beheerder maar uiteindelijk gaat bouwen aan je eigen IT team. Hiervoor zal je op termijn een meer en meer coördinerende rol zal vervullen.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren, verwachten wij dat je in ieder geval ervaring hebt opgedaan met werkzaamheden op het gebied van hardware, randapparatuur , bekabeling, wireless en security. Ook heb je kennis opgedaan van Active Directory , Windows Server 2008 (en verder) en SQL server. Logischerwijs zorg je er voor dat je kennis up to date blijft.

Gezien de rol vind je het leuk om je in te zetten voor de interne klant. Dit doe je met energie, enthousiasme en op een draadkrachtige manier. Je hebt dan ook een prima communicatieve vaardigheden , bent servicegericht en probleemoplossend ingesteld. Verder is Engels belangrijk en zou het een pré zijn als je ook Duits spreekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *